Poradna Interaktivní hračky


Autor: | Vloženo: 04.01.2012 000 20:01 | Témata: Poradna Interaktivní hračky

Který koupit?

mám dilema jestli koupit trojjazyčný super notebook,nebo dětský notebook s barevným LCD od stejného výrobce Alltoys

  • Petr-Feďor

    Petr-Feďor

    4. ledna 2012

    Záleží pro jak starého prcka to je. U nás tento noťas neuspel vůbec a já osobně už bych to vživotě nekoupil ale to je jen můj názor. Pokud bych mohl doporučit tak dcera 4roky si nejraději hraje s noťasem medvídek pů to se mi zdá jako opravdu dobré řešení. Je mnohem interaktivnější než tamty modely. příklad (zadáte téma slova a medvídek pů řekne auto a učí klikat prcka na A U T O poradí klikni na písmenko A když se prckovi podaří kliknout na á tak ho pochválí když né - - krásně mu řekne že to není správně a zkus to znovu muj malí příteli atd.) myš je tam napevno a je to lepší pro hru. funguje zamáčnutím nebo do všech směrů. pokud je při nějaké hře potřeba vybrat objekt a určit že je to on tak lehce myší např 2x dopředu a pak zamáčknout pro potvrzení a to zvládně i opravdu málé dítě. od ALLTOYS to jen idiotský pípá pokud nezmáčnete správně a nic to dítě nenaučí u toho už dítě musí umět číst a pro takové děti 6let a víc už to co tam je za hry a naučné aplikace tak opravdu není.
    zde je info https://interaktivni-hracky.heureka.cz... s tím si opravdu vyhrajou všichni i ten náš menší prcík.(je to na vás)snad jsem trochu pomohl.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • jana zdeňková

      5. ledna 2012 - jana zdeňková

      děkuji,ale já to mám pro syna 6 a 1/4roku a po prázdninách půjde do školy.Zná už dost /jen velkých/písmenek a snaží se i počítat.Angličtinu má v M.Š.Jde mně spíš o to porovnat ty 2modely
      notebooků,ten s barevným LCD bude určitě novější,ale proč zas tak malá obrazovka?Je to lepší rozlišení než u toho super notebooku?Četla jsem recenze na super notebook,je jich tam hodně,s barevným LCD málo.Zdá se nám také,že u toho s barevným LCD jde ubrat ten zvuk???


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.