Fisher Price Mluvící želvička CZ-AJ
Fisher Price - pro kluky - 19 cm Mluvící želvička Fisher Price je hračkou, která děti zabaví, rozesměje a zároveň je zábavnou formou naučí spoustu věcí. Když dítě hračkou posouvá naučí se pohybu. Želvička... více »
od 235 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Malého hned zaujal
- 2 hlasitosti
- Kvalitní zpracování a pevný plast
Od babičky jsme dostali tohoto šnečka z kterého byl malý hned nadšený (10 měsíců). Zatím se učí prstíčky mačkat tlačítka, ale hezky mu to jde jelikož jsou tlačítka velká.
Při zmáčknutí 4 tlačítek se pakuje v pořadí abeceda ABCD poté barvy a zase abeceda. Uprostřed je tlačítko které přehraje melodicky celou abecedu. Zaručuji, že si ji budete zpívat taky :-D. Je to opravdu sympatická hračka, ale v obchodě za 490,- bych si ji asi nekoupila.
- Česky mluvící výuková hračka
- Šneček se pohybuje na kolečkách
- Má svítící tlačítka
- Stimuluje u dítěte rozvoj řeči, sluchu, učí barvy
- Kvalitní nezávadný materiál
- Odpovídající cena kontra značka výrobku
Tato hračka Mluvící šnek je dalším zdařilým výtvorem firmy Fischer Price, který má za úkol rozvíjet jak smyslové vnímání tak i motoriku dítěte a to vše samozřejmě zábavnou formou hry.
Při pohybu šnečkem na kolečkách se automaticky spustí melodie. Po stlačení tlačítka s ikonkou noty na ulitě šnečka se spustí melodie s odříkáváním písmenek abecedy příjemným dětským hláskem. Tlačítko s notičkou při přehrávání melodií a zvuků svítí. Dál stačí stisknout další tlačítka na ulitě a ozvou se názvy písmen, barev a různé legrační zvuky. Doporučený věk pro tuto hračku je od 6 měsíců. Tohoto šnečka jsme koupili naší švagrové pro jejího jednoročního synka jako dárek k ježíšku, takže jsem měla možnost si tuto hračku vyzkoušet. Malý synovec pomalu bez zpívajícího šnečka ani neusnul. Rozhodně tuto hračku doporučuji. Za to, co tato hračka nabízí, to rozhodně nejsou vyhozené peníze. :-)
- světelná a akustická hračka
- učí děti
- bytelná
- hezké barevné zpracování
- vyšší cena
- písnička, které se prostě u hraček Fisher Price neustále opakuje
Hračka dítě určitě zaujme světelnými i zvukovými efekty, jen dospělému poměrně rychle leze na nervy melodie, kterou želva zpívá, protože když pořídíte dítěti víc hraček od Fisher Price, tak stejnou melodii bude zpívat housenka, mluvící pes,... Doma nemáme, syn si s tím hraje na návštěvách.
- mluvící šneček
- roztomilost hračky :-)
- v bodech jsem se rozhodla proto, že ji měla kamarádka a chtěla bych Vám ji moc doporučit
- poměrně vysoká cena za třista korun, ale za čtyři, to ani nemluvím
Tuto hračku moc doporučuji !!! Je super, kamarádka ji měla, ale oni si to mohou dovolit, protože tato hračka je poměrně dost drahá. Jinak opravdu doporučuji
- Želvička je hezky barevná, velmi příjemně mluví a zpívá, krunýř při zpívání bliká.
Hračka se mému ročnímu synovi moc líbí, zvlášť písnička, kterou želvička zpívá je příjemná. Časem určitě poslouží i k učení číslic a tvarů, zatím na tohle máme čas.
Určitě doporučuji.
- pěkná, kvalitní hračka, při hře se dítě učí čísla a tvary
S touto želvičkou od osvědčené značky Fisher Price bude pro dítě i učení zábavou. Dítě se s touto hračkou může velmi snadno naučit čísla a tvary. Stačí stisknout tlačítka a želvička začne říkat čísla, tvary a začne vydávat i legrační zvuky. Když dítě želvu posunuje nebo stiskne svítící tlačítko na jejím krunýři, ozve se krásná písnička, kterou si můžete společně také zazpívat.
- nízká cena
- učení základních barev a čísel
- pouze jedna písnička na přehrávání
- přílišná hlasitost, ale možno nastavit na nižší
Šneček je moc hezký, na chvílí určitě zabaví, píši na chvíli, protože písnička je tam jenom jedna, takže se to moc nestřídá :-( A to brzy omrzí. Ale jsou na něm ještě písmenka A,B,C,D a barvy žlutá, červená, modrá a zelená, které jsou vyjmenovávány, takže dítko se učí. Šneček má dvě možnosti hlasitosti, přičemž ta hlasitější je až moc hlasitá.
Zobrazuji 1 - 19 ze 19 recenzí