Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Fisher Price Mluvící želvička CZ-AJ

Přidat recenzi

Fisher Price - pro kluky - 19 cm

Mluvící želvička Fisher Price je hračkou, která děti zabaví, rozesměje a zároveň je zábavnou formou naučí spoustu věcí. Když dítě hračkou posouvá naučí se pohybu. Želvička... více »

Kde koupit

Zdeňka Závěšická

Přidáno: 17. prosince 2011

Zakoupeno v Sparkys

Doporučuje produkt
  • pro malé děti hodně barevné, vydává zvuky, naučná hračka a přispívá k rozvoji motoriky dítěte

100% spokojenost

Ověřený zákazník bejby.net

Přidáno: 3. prosince 2011

Zakoupeno v bejby.net

Nedoporučuje produkt
  • vadí mi angličtina,dítě v půl roce je malé na učení angličtiny,je to zbytečnost.
  • za tu cenu by mohl umět více

příště koupím levnou hračku z obyč obchodu,za tu cenu i dvě

Petra Slezáková

Přidáno: 29. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Šnek od Fisher Price je super hračka! Šneček je barevný,učí barvy,písmena,zpívá,jezdí...
  • Nic

Super hračka,doporučuji všem co chtějí svým maličkým ratolestem udělat radost :-)Jsem maximálně spokojená!

Přidáno: 24. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Možnost regulace hlasitosti.

Mohl by říkat všechny písmena abecedy a všechny barvy.

ssisley

pokročilý

ssisley

Přidáno: 29. června 2011

• Malého hned zaujal
  • 2 hlasitosti
  • Kvalitní zpracování a pevný plast

Od babičky jsme dostali tohoto šnečka z kterého byl malý hned nadšený (10 měsíců). Zatím se učí prstíčky mačkat tlačítka, ale hezky mu to jde jelikož jsou tlačítka velká.
Při zmáčknutí 4 tlačítek se pakuje v pořadí abeceda ABCD poté barvy a zase abeceda. Uprostřed je tlačítko které přehraje melodicky celou abecedu. Zaručuji, že si ji budete zpívat taky :-D. Je to opravdu sympatická hračka, ale v obchodě za 490,- bych si ji asi nekoupila.

Přidáno: 5. března 2011

(Upraveno 5. března 2011)

krásná hračka

• Ne (1)
Ověřený zákazník Korunka.cz

Martina Podešvová

Přidáno: 1. prosince 2010

Zakoupeno v Korunka.cz

• je úžasná
  • mrzí mě,že nám byla poslána modrá verze,máme totiž holčičku :-)

nádherná hračka pro malinké děti,mlivící čísla...to roznvine jejich pozornost

Ověřený zákazník LEGENIO

Přidáno: 10. listopadu 2010

(Upraveno 10. listopadu 2010)

Zakoupeno v LEGENIO

na obrázku je podle mě šnek ale píšete želvička, chtěla jsem to co je na obrázku tak jsem psala o želvu a přišla skutečně želva,ale jiná než je na obrázku.

• Ne (1)
Ověřený zákazník Aukro.cz

Jana Rozíková

Přidáno: 1. srpna 2010

(Upraveno 1. srpna 2010)

Zakoupeno v Aukro.cz

• Značková, velice odolná a kvalitní hračka
  • Přestože paní píše použitá a hraná, vypadá opravdu jako nová
  • Dobrá cena

Rozhodně doporučuji, dítě si vyhraje dlouhou dobu

Verca_2010

začátečník

Verca_2010

Přidáno: 9. května 2010

(Upraveno 15. května 2010)

• Česky mluvící výuková hračka
  • Šneček se pohybuje na kolečkách
  • Má svítící tlačítka
  • Stimuluje u dítěte rozvoj řeči, sluchu, učí barvy
  • Kvalitní nezávadný materiál
  • Odpovídající cena kontra značka výrobku

Tato hračka Mluvící šnek je dalším zdařilým výtvorem firmy Fischer Price, který má za úkol rozvíjet jak smyslové vnímání tak i motoriku dítěte a to vše samozřejmě zábavnou formou hry.
Při pohybu šnečkem na kolečkách se automaticky spustí melodie. Po stlačení tlačítka s ikonkou noty na ulitě šnečka se spustí melodie s odříkáváním písmenek abecedy příjemným dětským hláskem. Tlačítko s notičkou při přehrávání melodií a zvuků svítí. Dál stačí stisknout další tlačítka na ulitě a ozvou se názvy písmen, barev a různé legrační zvuky. Doporučený věk pro tuto hračku je od 6 měsíců. Tohoto šnečka jsme koupili naší švagrové pro jejího jednoročního synka jako dárek k ježíšku, takže jsem měla možnost si tuto hračku vyzkoušet. Malý synovec pomalu bez zpívajícího šnečka ani neusnul. Rozhodně tuto hračku doporučuji. Za to, co tato hračka nabízí, to rozhodně nejsou vyhozené peníze. :-)

• Ano (4)
Mischellinka

Mischellinka

Přidáno: 17. března 2010

• hezké zpracování
  • kvalitní, nezničitelná...
  • dvě úrovně hlasitosti
  • určená věková skupina nemůže chápat čísla a tvary!

Hračka, u ktré se naše miminko poprvé nahlas rozesmálo :-). Moc milá hračka, dodnes, když kolem projde, musí si ji pustit.

griotka

griotka

Přidáno: 11. února 2010

• barevná
  • naučná
  • hrající hračka

Tak tuhle hračku dostala naše slečna k prvním narozeninám. Jsem nadšená z další hrající hračky. Ale jinak šnek je roztomilý a pěkně barevný.Děti se pomocí něj učí rozeznávat barvy a písmenka. Dcera ho má prozatím jako auto:

PernickovaPusa

PernickovaPusa

Přidáno: 1. února 2010

• světelná a akustická hračka
  • učí děti
  • bytelná
  • hezké barevné zpracování
  • vyšší cena
  • písnička, které se prostě u hraček Fisher Price neustále opakuje

Hračka dítě určitě zaujme světelnými i zvukovými efekty, jen dospělému poměrně rychle leze na nervy melodie, kterou želva zpívá, protože když pořídíte dítěti víc hraček od Fisher Price, tak stejnou melodii bude zpívat housenka, mluvící pes,... Doma nemáme, syn si s tím hraje na návštěvách.

kamuska

kamuska

Přidáno: 20. ledna 2010

• mluvící šneček
  • roztomilost hračky :-)
  • v bodech jsem se rozhodla proto, že ji měla kamarádka a chtěla bych Vám ji moc doporučit
  • poměrně vysoká cena za třista korun, ale za čtyři, to ani nemluvím

Tuto hračku moc doporučuji !!! Je super, kamarádka ji měla, ale oni si to mohou dovolit, protože tato hračka je poměrně dost drahá. Jinak opravdu doporučuji

Petra

Petra

Přidáno: 16. prosince 2009

(Upraveno 16. prosince 2009)

• trvanlivost hračky, hodně vydrží

Jen dodatek k předchozí mé recenzi - hračka je hodně odolná, přes časté používání různými dětmi, kolikrát i nešetrné, je jako nová

Ověřený zákazník Pongo

Jarka Majerová

Přidáno: 11. prosince 2009

Zakoupeno v Pongo

• Želvička je hezky barevná, velmi příjemně mluví a zpívá, krunýř při zpívání bliká.

Hračka se mému ročnímu synovi moc líbí, zvlášť písnička, kterou želvička zpívá je příjemná. Časem určitě poslouží i k učení číslic a tvarů, zatím na tohle máme čas.
Určitě doporučuji.

janafrank

janafrank

Přidáno: 25. února 2009

• pěkná, kvalitní hračka, při hře se dítě učí čísla a tvary

S touto želvičkou od osvědčené značky Fisher Price bude pro dítě i učení zábavou. Dítě se s touto hračkou může velmi snadno naučit čísla a tvary. Stačí stisknout tlačítka a želvička začne říkat čísla, tvary a začne vydávat i legrační zvuky. Když dítě želvu posunuje nebo stiskne svítící tlačítko na jejím krunýři, ozve se krásná písnička, kterou si můžete společně také zazpívat.

• Ano (3)
blabla

blabla

Přidáno: 24. února 2009

• nízká cena
  • učení základních barev a čísel
  • pouze jedna písnička na přehrávání
  • přílišná hlasitost, ale možno nastavit na nižší

Šneček je moc hezký, na chvílí určitě zabaví, píši na chvíli, protože písnička je tam jenom jedna, takže se to moc nestřídá :-( A to brzy omrzí. Ale jsou na něm ještě písmenka A,B,C,D a barvy žlutá, červená, modrá a zelená, které jsou vyjmenovávány, takže dítko se učí. Šneček má dvě možnosti hlasitosti, přičemž ta hlasitější je až moc hlasitá.

• Ano (1)

Zobrazuji 1 - 19 ze 19 recenzí